Kysyttyä

Ramavit on tuttu jo vuosikymmenien takaa. Onko tuote yhä sama kuin 50-luvulla?

Ei suinkaan. Ramavit-valmisteiden koostumus on vuosien varrella vaihdellut suurestikin. Aikoinaan vaikuttavana ainesosana ollut maksa on poistunut, samoin kuin mikstuuran pohjana käytetty kirsikkaviini. Mikstuurasta on poistettu niin ikään yrtit, joten tuote soveltuu erinomaisesti raskaana oleville ja imettäville. Myös maku on nykyisissä valmisteissa monen mielestä huomattavasti parempi kuin takavuosien valmisteissa.

Ramavit-valmisteet ovat maidottomia. Sopivatko ne siis laktoosi-intoleranteille?

Kyllä vain, kaikki Ramavit-valmisteet ovat sopivia laktoosi-intoleranteille.

Onko Ramavit-tuotteissa gluteenia?

Ramavit-tuotteet eivät sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia ja Ramavit Rauta 100 mg ja Ramavit Mikstuura ovat gluteenittomia.

Sopivatko Ramavit-tuotteet vegaaneille?

Ramavit Rauta 100 mg, Ramavit Mikstuura ja Ramavit Magnesiumsitraatti+ B6-vitamiini sopivat myös vegaaneille täydentäen hyvin vegaanien ruokavaliota. Ramavit Rauta 25 mg ja Ramavit Ubikinoni Q10 -tuotteet sisältävät liivatetta joka on peräisin naudasta.

Entä soija-allergikoille?

Kyllä, Ramavit-valmisteet sopivat myös soija-allergisille.

Milloin magnesium kannattaa ottaa ja miksi?

Magnesium kannattaa ottaa illalla juuri ennen nukkumaanmenoa, koska se on paras ajankohta ajatellen magnesiumin aineenvaihduntaa. Joitakin magnesium myös väsyttää. Magnesiumia voi ottaa myös heti rankan urheilusuorituksen jälkeen.