Ramavit-valmisteiden käyttötarkoitus

Ramavit Rauta sisältää 25 mg rautaa ja 80 mg C-vitamiinia. Rauta on bisglysinaattia, mikä on hyvin imeytyvä ja hyvin siedetty rautamuoto. Valmiste sopii erinomaisesti elimistön rautavarastojen ylläpitoon.

Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa hapen kuljetusta kehossa, jotta lihakset ovat valmiina rasitukseen. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, ja on osallisena myös oppimiskyvyn kehittymiseen. Riittävä raudansaanti on erityisen tärkeää hedelmällisessä iässä oleville naisille, raskaana oleville ja aktiivisille kuntoilijoille.

C-vitamiini eli askorbiinihappo auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä osallistuu raudan imeytymiseen muuttamalla sitä paremmin imeytyvään muotoon

Lue tästä lisää Ramavit Rauta + C-vitamiini -valmisteesta


Uusi Ramavit Magnesiumsitraatti + B6-vitamiini on sinulle, joka kaipaat terveellisen ruokavalion ja kuntoliikunnan tueksi hyvänmakuisen, jatkuvaan käyttöön soveltuvan magnesiumvalmisteen.

Magnesium on siitä erikoinen hivenaine, että sen lisäsaannista voi olla hyötyä, vaikkei varsinaista puutostilaa olisikaan. Magnesiumilla on keskeinen rooli aineenvaihdunnan ja solutoiminnan säätelyssä. Magnesium tunnetaan erityisesti sydämen ja muiden lihasten sekä energia-aineenvaihdunnan toiminnalle tärkeänä mineraalina. Myös yli 300 entsyymiä elimistössä tarvitsee toimintaansa magnesiumia. Magnesium on tärkeä luuston ja hampaiden hyvinvoinnille sekä hermoston toiminnalle. Lisäksi magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää lihasten normaalia toimintaa.

B6-vitamiini on tärkeä hermoston ja lihasten toiminnalle. B6-vitamiini edistää myös normaalia proteiini- ja energia-aineenvaihduntaa sekä hormonitoiminnan säätelyä. Magnesiumin tavoin B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Lue tästä lisää Ramavit Magnesiumsitraatti + B6 -valmisteesta

Ramavit-mg_vadelma_300x300

Ramavit Mikstuura, joka sisältää tärkeimmät B-ryhmän vitamiinit, rautaa sekä C-vitamiinia sopii erinomaisesti sinulle, joka kaipaat apua rautatasosi ylläpitämiseen.

Rauta edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa hapen kuljetusta kehossa, jotta lihakset ovat valmiina rasitukseen. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, ja on osallisena myös oppimiskyvyn kehittymiseen. Riittävä raudansaanti on erityisen tärkeää naisille, kasvuiässä oleville nuorille, vanhuksille sekä urheilijoille.

C-vitamiini eli askorbiinihappo auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä osallistuu raudan imeytymiseen muuttamalla sitä paremmin imeytyvään muotoon.

B-vitamiinien ryhmä on hyvin heterogeeninen: jokaisella ryhmän vitamiinilla on oma, tärkeä tehtävänsä. Useimmat B-ryhmän vitamiinit osallistuvat elimistössä energiaravintoaineiden eli hiilihydraattien, proteiinien ja rasvojen aineenvaihduntaan.

Tiamiini (B1) on tärkeä energia-aineenvaihdunnalle ja se tukee hermoston normaalia toimintaa. Tiamiini myös edistää sydämen normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Pantoteenihappo (B5) on tärkeä energia-aineenvaihdunnalle ja edistää normaalia henkistä suorituskykyä. Pantoteenihappo myös auttaa poistamaan väsymystä ja uupumusta.

Pyridoksiini (B6) on tärkeä energia-aineenvaihdunnalle ja se tukee hermoston normaalia toimintaa. B6-vitamiini edistää myös hormonitoiminnan säätelyä ja edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa.

B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Se myös auttaa poistamaan väsymystä ja uupumusta sekä edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa.

Riboflaviini (B2) edistää mm. ihon, näön ja hermoston pysymistä normaalina ja on tärkeässä osassa myös raudan imeytymisessä.

Niasiini (B3) auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää psykologisia toimintoja sekä ihon ja hermoston pysymistä normaalina.

Lue tästä lisää Ramavit Mikstuura -valmisteesta